Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Більшість українців інвестує у нерухомість

80035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переважна більшість українців продовжує вкладати заощадження у нерухомість, вважаючи цей спосіб найнадійнішим. Про це заявили консалтингові компанії, провівши спеціальне дослідження.

Після того як аналітики провели дослідження змін на ринку нерухомості, стало зрозуміло, що українці продовжують охоче вкладати свої заощадження у житло.

Завдяки тому що населення активізувалося, виявляючи бажання інвестувати у нерухомість, останнім часом відбувається поновлення будівництва заморожених раніше будівельних майданчиків.

Експерти прогнозують, що українці продовжуватимуть робити інвестиції в житло мінімум до початку осені, а потім може початися незначний спад активності.

Намагання українців, які мають певний капітал, вкладати його у нерухомість зумовлено передусім недовірою до банківської системи та знеціненням національної валюти. Тому, за словами фахівців, близько 50 відсотків договорів про купівлю об’єктів нерухомості у поточному році було укладено саме з метою раціонального інвестування грошей. За статистикою, більшість договорів – понад 78% стосуються житла економ-класу, що передусім пов’язано з економічною кризою. Однак при цьому підвищився попит і на нерухомість комфорт-класу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео