Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Житло «Хрещеного батька» виставлено на продаж

Житло «Хрещеного батька» виставлено на продаж
243759 ПЕРЕГЛЯДІВ

Менше двох мільйонів американських доларів – саме за таку суму майже півстоліття тому юрист Леонард Росс придбав розкішний маєток у Беверлі Хіллз, вирішивши вдало інвестувати в історично вагому нерухомість. Зокрема, мова йде про медовий місяць, який у будинку провели президент Сполучених Штатів Америки Джон Кеннеді та його дружина Жаклін, і зйомки одразу двох культових голлівудських фільмів – «Хрещеного батька» з Марлоном Брандо та Алем Пачіно й «Особистого охоронця», де знялися Кевін Костнер та Уїтні Х'юстон.

Вирішивши вкладати гроші у нерухомість, Леонард Росс не помилився: спочатку маєток орендували за 600 тисяч доларів на місяць. Потім містер Росс розширив територію будинку на додаткових 20 тисяч квадратних метрів і замінив звичайне скло у вікнах на куленепробивне. У 2007-му році кінематографічну споруду було виставлено на продаж за астрономічні 165 мільйонів доларів, проте, покупця, котрий забажав би придбати житло «Хрещеного батька», так і не знайшлося. Наразі вартість виставленого на продаж маєтку збільшилася ще на 30 мільйонів доларів.

Варто відзначити, що у будинку знаходяться 38 ванних кімнат, 28 спалень, освітлений тенісний корт, вражаючий басейн та одразу два ставки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео