Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найбільше будують на Львівщині

Найбільше будують на Львівщині
26697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Львівська область стала рекордсменом України у сфері будівництва. У 2014 році на Львівщині було збудовано більше будинків житлового типу, ніж за попередні 20 років.


Львівська область стала рекордсменом України у сфері будівництва. У 2014 році на Львівщині було збудовано більше будинків житлового типу, ніж за попередні 20 років. Таку статистику повідомили у Львівській обласній держадміністрації.
Як повідомив керівник управління Львівської ОДА Володимир Лаврін, протягом 2014 року на території області було здано в експлуатацію загалом 877 тисяч квадратних метрів житлової площини. Порівнюючи ці результати з 2013 роком, у Кабінеті міністрів роблять висновок про перевиконання показників на третину.
Володимир Лаврін повідомляє, що показники побудованих та зданих в експлуатацію будинків є рекордним за останні 20 років. Представник Львівської ОДА пояснює, що такі високі результати стали можливими завдяки активній участі у будівництві будівельних компаній та приватних осіб-забудовників. Зокрема, за даними обласної адміністрації, близько третини всіх обласних інвестицій були освоєні саме цими організаціями та приватними спеціалістами.
Що стосується темпів будівництва в інших містах, прогнозовано, що найбільш активною є столиця. У Києві у сфері будівництва 2014 рік був значно продуктивнішим за 2013, поточний рік обіцяє показати ще кращі результати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео