Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євросоюз допоможе зміцнити українську транспортну галузь

26929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 4 мільярди євро отримає Україна на розвиток транспортної та портової галузей від Європейського союзу. Така допомога передбачається спеціальною програмою, розрахованою на наступні два роки.

Починаючи з 2016 року починає діяти проект технічної допомоги від Євросоюзу, спрямований на підтримку Угоди щодо реалізації транспортної стратегії, на цю програму Європейський союз протягом 2016-2018 років виділить 3 мільярди 740 тисяч євро.

Проект має своєю метою сприяти гармонізації українського законодавства та покращенню і осучасненню транспортної галузі держави. Даний проект буде реалізований відповідно до зобов’язань, які Україна взяла на себе у зв’язку з Угодою про асоціацію з ЄС.

За сприяння Європейського союзу має бути оновлена Національна транспортна стратегія України, яку наразі важливо привести у відповідність зі стандартами Європи.

Головне, що має зробити Україна у транспортному секторі — виконати директиви, продиктовані Євросоюзом, підвищити кваліфікацію персоналу, удосконалити співпрацю з транспортними агентствами Європи, здійснити певні перетворення з метою підвищення ефективності державного управління транспортними компаніями і наблизити роботу цієї галузі до євростандартів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео