Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна очікує на появу нового авіаперевізника

26915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незабаром в Україні з’явиться ще один авіаперевізник — нова українська авіакомпанія з іноземними інвестиціями матиме назву Anda Air і ймовірно вийде на ринок уже влітку 2016 року.

Зараз триває робота над запровадженням до українського авіапростору нового авіаперевізника — компанія Anda Air є українським продуктом, створеним за участю інвесторів з країн Азії. Одним з співзасновників даного проекту з української сторони є Сергій Шаменко.

Новостворена авіакомпанія, яка, як обіцяють, почне працювати вже влітку 2016 року, спеціалізуватиметься переважно на туристичних маршрутах: нею українці зможуть подорожувати до Туреччини, Єгипту, Греції, Чорногорії та інших популярних для відпочинку країн.

На запуск проекту нової авіакомпанії планують витратити близько 15 мільйонів доларів. Незважаючи на певне затишшя на туристичному ринку, бізнесмени, які працюють над створенням Anda Air, планують окупити витрачені кошти протягом 3 років.

Як повідомляють представники новоствореної компанії, її перший флот складатиметься з 2-3 літаків, а місцем базування буде аеропорт Жуляни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео