Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Німецькі спеціалісти будуватимуть дороги на Луганщині

Німецькі спеціалісти будуватимуть дороги на Луганщині
188327 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нові дороги у Луганській області споруджуватимуть за новими технологіями за участю німецьких інвесторів. Про це стало відомо зі слів очільника регіону Георгія Туки після економічного форуму, проведеного у Києві.

У результаті домовленостей, досягнутих під час проведеного у столиці економічного форуму на тему інфраструктури Луганщини, було вирішено питання ремонту доріг у регіоні. Зокрема, під час перемовин одна з німецьких компаній дала згоду на участь у будівництві доріг Луганської області. Вже визначена ділянка, на якій у першу чергу буде проводитися ремонт.

Причина, з якої на столичному економічному форумі було піднято цю тему, є значне руйнування доріг на Луганщині, це спричиняє ускладнення у переміщеннях цим регіоном, до того ж через зруйновану інфраструктуру і погану якість доріг перевізники вимагають подвійний тариф за свої послуги. Про таке заявив Георгій Тука, голова Луганської обласної адміністрації. За словами керівника області, німецькі партнери готові інвестувати у цей регіон, використавши для ремонту доріг інноваційні технології та сучасну дорожню техніку. Однак основним внеском іноземних партнерів буде навчання українських спеціалістів, що додатково сприятиме створенню нових робочих місць.

Протягом форуму говорили і на тему покращення функціонування залізничної інфраструктури у проблемному регіоні, оскільки через близькість російського кордону ця територія фактично є відрізаною від решти України.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео