Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бориспільський аеропорт можуть перейменувати

Бориспільський аеропорт можуть перейменувати
53986 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найближчим часом міжнародний столичний аеропорт може отримати нову назву. Відповідний комітет Верховної Ради розпочав обговорення на тему надання аеропорту імені одного з відомих людей — Казимира Малевича, Тараса Шевченка або Павла Чубинського.

Комітет Верховної Ради, що займається питаннями сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, подав ініціативу щодо перейменування аеропорту “Бориспіль”. Пропозиція щодо початку громадських обговорень цього питання була подана членами комітету 17 травня.

Як вирішили на засіданні комітету, аеропорт має бути названий на честь одного з видатних культурних і громадських діячів України. Зокрема, до імовірних варіантів віднесли імена Казимира Малевича, Павла Чубинського та Тараса Шевченка.

Перейменування — не єдина зміна, що може очікувати на столичний аеропорт — незабаром доїхати до “Борисполя” можна буде швидше і значно зручніше, оскільки до нього можна буде дістатися електричними міні-автобусами, які зараз створюють на Запорізькому автомобільному заводі, основою для інноваційного транспорту став швейцарський проект.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео