Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Укрзалізницю" очікує ще одна модернізація

"Укрзалізницю" очікує ще одна модернізація
216012 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Міністерстві інфраструктури України оголосили про імовірний перехід підприємства "Укрзалізниця" на електронну систему роботи. Профільний міністр заявив про те, що електронні системи придбання квитків і бухгалтерії підприємства значно спростять його роботи.

Очільник Міністерства інфраструктури Володимир Омелян заявив про те, що "Укрзалізниця" найближчим часом може повністю перейти на електронний режим роботи. За словами міністра, це суттєво спростить та удосконалить її роботу, підвищивши загалом її якість.

Володимир Омелян обґрунтував свою позицію тим фактом, що під час зміни керівництва новому очільнику кожного разу доводиться розбиратися з великою кількістю паперів. Для того щоб не витрачати на це час, "Укрзалізниця" має сягнути європейського рівня, перейшовши на більш зручну електронну систему.

Електронні квитки, за словами міністра, також є дуже актуальними для сучасної залізничної компанії європейського рівня, тому Володимир Омелян упевнений, що поступово потрібно змінювати і цю систему.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео