Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Укравтодор скоро отримає нового очільника

Укравтодор скоро отримає нового очільника
135152 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр інфраструктури України розповів про важливі кадрові зміни у Державному агентстві автомобільних доріг, які відбудуться вже до кінця літа — відомство невдовзі отримає нового керівника, ім'я якого ще невідомо.

Володимир Омелян, очільник Міністерства інфраструктури, проводячи брифінг, розповів про зміни, які скоро відбудуться у Державному агентстві автомобільних доріг. Так, українці можуть розраховувати на покращення у цій сфері завдяки появі нового керівника галузі. За словами міністра, до кінця серпня призначать нового голову Укравтодору. Незважаючи на те, що особа нового керівника агентства поки невідома, Омелян впевнений, що на керівній посаді опиниться висококваліфікований спеціаліст, який буде працювати за західними стандартами, а тому зможе докорінно змінити роботу відомства на краще.

Як повідомляли раніше, майбутній керівник Укравтодору буде людиною з західним досвідом роботи, однак зараз Володимир Омелян не виключає, що новим очільником відомства стане українець.

Як відомо, нещодавно нового голову призначили і в "Укрзалізниці" - з 2016 року українську залізничну компанію очолює польський спеціаліст Войцех Бальчун, який пообіцяв помітні зміни вже найближчим часом.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео