Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перевезення небезпечних вантажів в Україні стане надійнішим

Перевезення небезпечних вантажів в Україні стане надійнішим
216775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки Євросоюзу невдовзі в Україні покращиться рівень перевезення небезпечних вантажів: ЄС виділить 1 мільйон 200 тисяч євро для убезпечення системи перевезень небезпечних і шкідливих речовин.

У Євросоюзі оголосили про допомогу, яку нададуть Україні для покращення системи перевезень небезпечних вантажів сухопутним, повітряним і річковим транспортом для того щоб ця сфера відповідала міжнародним вимогам безпеки. Про це на тематичній конференції розповіли представники одного з комітетів Євросоюзу, зауваживши, що на цю мету найближчим часом виділять 1,2 мільйони євро.

За словами представника Групи підтримки України у ЄС Йоганеса Баура, перед державою стоять важливі завдання, у тому числі у транспортній галузі. Так, наразі найбільш актуальною проблемою є покращення і убезпечення системи мультимодальних перевезень. Крім цього, у даному аспекті мають бути прийняті певні важливі закони.

У запровадженні нового проекту, результатом якого має стати більш сучасне і покращене перевезення небезпечних вантажів усіма видами транспорту, візьмуть участь профільні міністерства Іспанії, Франції та Польщі.

Як відомо, схожа програма, ініційована ЄС, вже працює у Польщі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео