Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європа візьметься за розвиток українського пасажирського транспорту

Європа візьметься за розвиток українського пасажирського транспорту
27254 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незабаром у нашій державі буде утворена спеціальна делегація, котра вестиме переговори з Європейським інвестиційним банком відносно покращення стану української інфраструктури. Зокрема, мова йде про міський пасажирський транспорт. Належить вищезазначена ініціатива початку україно-європейських переговорів Кабінету міністрів.

 

Вже відомо, що до десятого листопада поточного року Україну навідають представники Європейського інвестиційного банку, котрі мають намір оцінити стан державної інфраструктури, аби підписати фінансову угоду на відповідну суму допоміжних коштів. Уповноваженим на підписання документу з української сторони є міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Важливо додати, що у разі набуття угодою своєї юридичної сили населенню українських міст почнуть надаватися дійсно високоякісні послуги у галузі транспортних перевезень автобусами, тролейбусами, трамваями та вагонами метрополітену. Крім того, планується зробити пасажирський транспорт комфортабельнішим та зручнішим для людей з обмеженими можливостями і підвищити рівень технічного транспортного оснащення.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео