Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто розділить хрест відновлення Донбасу з Україною?

Хто розділить хрест відновлення Донбасу з Україною?
106205 ПЕРЕГЛЯДІВ

Післявоєнне відновлення регіонів – завжди важкий процес для будь-якої країни. На даний момент експерти навіть не можуть елементарно підрахувати в яку суму виллється відновлення Донбасу для нашої держави

Післявоєнне відновлення регіонів – завжди важкий процес для будь-якої країни. На даний момент експерти навіть не можуть елементарно підрахувати в яку суму виллється відновлення Донбасу для нашої держави. Одне тішить – ми не самі. Разом з Україною відновлювати знищені території буде Франція та Німеччина.
Мабуть, і не дивно, адже так історично склалося, що саме ці країни пережили найбільше внутрішніх потрясінь.
Про прийняття спільного рішення відновлювати інфраструктуру, банківську систему, житловий фонд разом із Європейськими гігантами розповідає заступник міністра закордонних справ – Вадим Пристайко.
«Наше спільне рішення – це результат співпраці останнього засідання «нормандської четвірки» у Парижі», - зазначає Пристайко і додає: «Ми прийняли спільне добровільне рішення про послідовне відновлення Донбасу. Посли Франції та Німеччини заявили, що готові прийти зі своїм досвідом, матеріалом та робочою силою, щоб допомогти Україні. Першочергово ми вирішили налагодити соціальні виплати населенню окупованих територій».
Крім того, заступник зазначає, що зараз продовжують вести переговори щодо конкретних пропозицій по отриманню коштів для фінансування проектів відновлення влади на місцях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео