Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ізраїль пообіцяв допомогти Україні з озброєнням

Ізраїль пообіцяв допомогти Україні з озброєнням
79792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Допомагати озброювати країну нам вирішили не тільки країни Європи. Ізраїль вирішив поставляти нам електронне обладнання для військової техніки.

Війна, зброя, солдати – слова які ще досі лякають українців, але, як казав класик, одним острахом ми не виживемо. Допомагати озброювати країну нам вирішили не тільки країни Європи. Ізраїль вирішив поставляти нам електронне обладнання для військової техніки.
Східна держава зіштовхнулася з подібною проблемою: держава-сусід заперечує незалежність країни, крім того, на території Ізраїлю черговий рік іде військовий конфлікт.
Посол України в Ізраїлі, Геннадій Надоленко, заявляє, що в принципі українська військова техніка є вельми придатною для оборони, проте сучасне електронне обладнання дасть можливість зробити його майже надпотужною зброєю.
«Ізраїль нам допоміг у лікуванні наших військових. Сучасні клініки східної держави приймають велику чисельність наших захисників. Я думаю, наша співпраця повинна прогресувати і в оборонній сфері. Спільно ми визначили, що електронне устаткування буде найвигіднішою сферою допомоги Ізраїлю. Нехай у нас немає надсучасної авіації, але наші БТР, танки, система зв’язку стане набагато кращими. Модернізація на війні – залог перемоги», - заявив дипломат.
Ізраїльська сторона вважає, що в Україні їх національна продукція викличе взагалі фурор і спектр співпраці можна буде розширяти і цивільному напрямку, наприклад, в харчовому.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео