Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія знову розповідає «казки» про шляхи озброєння ДНР та ЛНР

Росія знову розповідає «казки» про шляхи озброєння ДНР та ЛНР
53356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Причетність Росії до конфлікту на Донбасі вже стала занадто очевидною для всього світу.

Причетність Росії до конфлікту на Донбасі вже стала занадто очевидною для всього світу. Розвідка НАТО вже не раз підтверджувала присутність російських військ, а місія спостереження ОБСЄ зазначала у своїх звітах, що терористи не виконують Мінських домовленостей з приводу відведення зброї.
Російському уряду знову задають те саме питання, що й на початку конфлікту: звідки, не спонсовано ніким, так зване народне ополчення отримало важку зброю?
Міністерство оборони РФ відкидає усі звинувачення і зазначає, що «не помітили жодної одиниці російської зброї». Про це заявив глава відомства Анатолій Антонов.
«Я не знаю про випадки про надання зброї бойовикам ДНР і ЛНР. В ополчення мають бути якісь свої джерела постачання», - розповідає міністр.
Версією Антонова є та думка, яку пропагують вже з літа російські ЗМІ: бойовики забрали під час боїв важку зброю в української армії. У міністра є навіть своя версія, що вся важка зброя – це техніка часів СРСР, яка була сконцентрована в свій час у Київській області.
В свою чергу начальник Генштаба Віктор Муженко офіційно заявив, що на сході не тільки є присутня військова техніка РФ, а й воює регулярна російська армія. Ці дані вже підтвердила міжнародна спільнота.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео