Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США не збирається знімати санкції з Росії

США не збирається знімати санкції з Росії
106300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ініціатори економічних обмежень США та ЄС заявили, що не збираються знімати свої міри присікання російської агресії.

Санкції стали предметом дискусії №1. Росія так чи інакше знаходиться під тягарем, яким не дає нормально функціонувати економіці. Ініціатори економічних обмежень США та ЄС заявили, що не збираються знімати свої міри присікання агресії.
Як зазначає Джон Керрі, держсекретар США, російську економіку та олігархів будуть притискати до тих пір, поки світ не побачить, що агресор здався і виконав усі умови Мінських домовленостей.
«Ми ввели санкції через кризу на півдні та сході України. Чи побачили ми видимий результат – ні. Чи стали наші санкції уроком для агресора – поки що ні, але скоро історія внесе свої корективи. Ми не знімемо жодного пункту зі списку санкцій до того моменту, поки Росія повністю не виконає Мінських домовленостей. Іншого виходу спричинити тиск на агресора – ми не бачимо», - розповідає Джон Керрі.
Таку ж думку висунув і представник Старого світу, колишній заступник голови Єврокомісії Гюнтер Ферхойген: «Росія чекає, що на неї двинуться війська Європи та США, так ось, я маю зазначити, що вирішувати питання збройним шляхом, для ЄС – це позаминуле сторіччя. Ми вже запустили механізм санкцій. Вони працюють і ні в якому разі ми не зробимо поступ для агресора. Тільки у тому випадку, коли конфлікт на Донбасі буде врегульовано мирним шляхом – ми розглянемо питання про скасування нашої економічної блокади».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео