Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто буде представляти докази російської агресії у Конгресі

Хто буде представляти докази російської агресії у Конгресі
79962 ПЕРЕГЛЯДІВ

За рік конфлікту було зібрано достатньо доказів російської агресії

За рік конфлікту було зібрано достатньо доказів російської агресії. І хоч РФ ще досі заперечує свою причетність до подій на сході України – присутність її військ та впливу є очевидною.
На черговому засідання Конгресу США будуть представлені всі докази російської агресії на Донбасі.
Про це заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко. Тим не менш, особисто політик не буде представляти всі аргументи проти Росії.
«Українська сторона зібрала достатньо доказів, щоб довести всьому світу, що так - наші землі топче російській солдат. Все готово до презентації у Конгресі. Всі докази будуть окремо передані кожному конгресмену та юристу США. Презентувати, що правда їх буде спеціальний представник зі Служби безпеки, якого я особисто делегую до Вашингтону», - заявив Валентин Наливайченко.
Політик наголошує, що основна мета цієї презентації – звернути увагу американського уряду на хід подій в України та поставити головною метою розв’язання існуючих проблем, зокрема ще раз нагадати Росії про те, що необхідно дотримуватися Мінського мирного договору. Валентин Наливайченко наголошує на тому, що необхідно продовжити санкції проти РФ з боку уряду США.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео