Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Глава МЗС Великої Британії відвідає Україну

80619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Держсекретар іноземних справ Великобританії Філіп Хеммонд найближчим часом нанесе візит до України. Про це він повідомив під час зустрічі з главою МЗС України Павлом Клімкіним.
Під час переговорів урядовці обговорили складну ситуацію на Сході України, хід виконання Мінських домовленостей, відносини між Великобританією і ЄС, перебіг реформ в Україні, а також поглиблення двостороннього співробітництва.
В ході прес-конференції особлива увага надавалась ситуації щодо окупованого РФ Криму. Як відомо, Україна ініціювала створення міжнародного майданчика з деокупації півострову. Клімкін підкреслив важливість міжнародного моніторингу порушень прав людини в Криму.
Також міністр подякував Хеммонду за підтримку уряду Великобританії щодо відстоювання територіальної цілісності України та проведення реформ.
"Ми погодилися, що міжнародний політичний і економічний тиск на Росію має тривати до тих пір, допоки Москва не виконає в повному обсязі свої зобов’язання відповідно до Мінських угод. Я вдячний за чітку позицію Великої Британії щодо санкцій проти Росії," - заявив Павло Клімкін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео