Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Велика сімка» не бажає скасовувати санкції проти Росії

«Велика сімка» не бажає скасовувати санкції проти Росії
215807 ПЕРЕГЛЯДІВ

Повне припинення вогню на українському сході, проведення на вищезазначеній території легітимних виборів, які б співпадали з вимогами ОБСЄ та українськими законами, виведення з тимчасово окупованих територій іноземних військ, найманців та військової техніки і повернення Україні повного контролю над її кордонами – саме після виконання переліку цих необхідних умов Європа та Сполучені Штати Америки скасують санкції проти країни-агресора - Росії. Таке рішення було прийняте на саміті «великої сімки» його країнами-учасницями – США, Великобританією, Канадою, Італією, Францією, Японією та Німеччиною.

Варто відзначити, що сама Росія, спростовуючи звинувачення у своїй участі у військовому конфлікті з Україною, запровадила відповідні обмеження.

За словами Девіда Кемерона – британського прем’єр-міністра – санкції проти Росії продовжаться з червня цього року. Підтримав політика і голова ЄС Дональд Туск, котрий відзначив, що повне виконання Мінських домовленостей Росією є наразі головним пунктом у роботі Європейського Союзу.

Цікаво, що на саміті британський прем’єр-міністр підіймав і питання потенційного виходу Великобританії з «великої сімки». З точки зору експертів-політологів, можливе перетворення «великої сімки» на «велику шістку» загрожує світові черговою колосальною кризою.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео