Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стало відомо, коли Україна стане членом ЄС

Стало відомо, коли Україна стане членом ЄС
242905 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 років – саме стільки, з точки зору прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, знадобиться нашій державі, аби нарешті стати частиною Європейського союзу. Вищезазначену цифру політик називає з урахуванням тих позитивних змін, котрі демонструють не тільки бажання України крокувати разом із європейською спільнотою, а й практичні дії української держави у цьому контексті.

Наголосив прем'єр-міністр, у першу чергу, на системі державних закупівель, котра наразі є абсолютно прозорою в Україні, та, як наслідок, вагомих успіхах у боротьбі з корупцією. Але й акцентував увагу на тих пунктах, які з боку України ще потребують зусиль для свого виконання.

За словами пана Гройсмана, усі реформи українського законодавства мають бути проведені у відповідності з нормами та вимогами ЄС. Значного поліпшення також потребують судова система та інвестиційний клімат України. Сама ж угода про асоціацію з Європейським союзом стане для України тією силою, котра допоможе державному реформуванню значно пришвидшитися і суттєво наблизити реальні зміни в українському суспільстві.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео