Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євросоюз заборонить використання дизельних та бензинових двигунів

Євросоюз заборонить використання дизельних та бензинових двигунів
243875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спираючись на той факт, що навколишнє середовище наразі перебуває у дійсно критичному стані через вражаючу кількість забруднень з боку антропогенної діяльності людства, Європейський союз має намір використовувати власний політичний вплив на міжнародну спільноту, аби допомогти світовій екології потроху оговтатися від негативного втручання людей та їхньої безвідповідальності у позначеній галузі.

Першим кроком у цьому контексті стане заборона на використання автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами, причому пропозиція використання громадянами нешкідливих для атмосфери електромобілів, котрі потроху захоплюють міжнародні авторинки, запропонувала новаторка-Німеччина – одна з країн-учасниць вищезазначеного ЄС. У разі узгодження спільних із Союзом зусиль країна відмовиться від транспорту зі стандартними екологічно шкідливими двигунами вже до 2030-го року.

Рішення, запропоноване Німеччиною, обумовлене ще й пунктами Паризької угоди, згідно якої до 2050-го року викид двоокису вуглецю транспортом та підприємствами держави в атмосферу має скоротися майже на 100%. Це є головною кліматичною умовою документу відносно Німеччини. Важливо додати, що перехід країною на використання електромобілів може й не принести жаданого нею екологічного результату, оскільки німці неохоче пересаджуються до подібного типу транспорту та майже не зацікавлені у преміях, котрі влада Німеччини вирішила видавати сумлінним водіям. Тож у цьому разі країна та Євросоюз готуються до пошуків альтернативних джерел скорочення шкідливих атмосферних викидів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео