Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Канада не плану змінювати своїх позицій стосовно України

Канада не плану змінювати своїх позицій стосовно України
27259 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Так прокоментувала таємні переговори між Канадою та Росією представник МЗС у парламенті Памела Голдсміт-Джонс. Країна не планує змінювати своїх обіцянок і планів щодо Російської Федерації та її агресивних дій в сусідній держави. Якби не тиснув Кремль на представників Канади, їхні думки залишаться такими ж. Здавати свою позицію, запевнила Памела Голдсміт-Джонс, дружня країна не планує.

     Як приклад вона нагадала, що цього року Україна отримала від Канади понад 8 мільйонів доларів на підтримку Нацполіції та сприяла накладенню серйозні санкції ще на кількох російських чиновників і бізнесменів. Наша поведінка ще раз засвідчила прихильність України, зауважила чиновниця. Наостанок вона додала, що весь час протидії Росії та України Оттава змушувала Кремль звітуватися, тож це триматиме й надалі.

     Нагадаємо, днями з'явилася інформація, що представник Канади відвідав Російську столицю та провів таємні переговори з Путіним щодо України. За даними джерела, в Канади з'явилися сумніви щодо російсько-українського конфлікту й країна може послабити санкції щодо РФ і рухатися в бік тепліших відносин.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео