Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через шторм водолази не можуть продовжувати шукати уламки Ту-154

Через шторм водолази не можуть продовжувати шукати уламки Ту-154
27330 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За повідомленням МЧС Росії, Чорне море наразі надто небезпечне через хвилювання. Тож водолазі поки що не можуть працювати, проте це не стосується кораблів. Останні шукають цілісінькими сутками. Як тільки море заспокоїться, до роботи знову візьмуться водолази.

     За попереднім даними, напередодні був знайдений «чорний ящик» із повітряного судна. Спеціальна служба змогла його розшифрувати та дістати певну інформацію. За словами експертів, існує ймовірність, що літак розбився через помилку пілотів. Однак доти, доки не буде знайдений інший самописець, версія про технічні причини залишається дієвою.

     Нагадаємо, 25 грудня 2016 року близько шостої ранку російський лайнер здійснив посадку для дозаправки у місті Сочі. Після чого піднявся вгору й зник із радарів через дві хвилини після зльоту. Літак тримав курс на Сирію. На борту перебувало понад 90 пасажирів, серед яких військові, журналісти Першого каналу, каналів «Звезда» та НТВ, Ансамбль ім. Александрова та доктор Ліза, відома в України як викрадачка донбаських дітей. За даними російського відомства, ніхто з людей не вижив. Літак розбився у Чорному морі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео