Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виконавця кривавого теракту новорічної ночі у Стамбулі встановлено

Виконавця кривавого теракту новорічної ночі у Стамбулі встановлено
163094 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Майкл Горовіц, який являється аналітиком з безпеки та геополітики, а також директором розвідки ізраїльського агентства, повідомив про встановлення людини, яка здійснила у Туреччині кривавий теракт в новорічну ніч.
     Виконавцем терористичного акту виявився громадянин Киргизстану, віком 28 років. Наразі чоловік перебуває на свободі. На встановлення особи терориста правоохоронцям знадобилось декілька днів через неможливість розгледіти обличчя на наявних у поліції відеозаписах.
     Нагадаємо, у новорічну ніч до одного із нічних клубів Стамбула увірвався озброєний далекобійною зброєю чоловік. Нападник зухвало відкрив вогонь спершу по охороні клубу, а згодом і відвідувачах. Терористичний акт відбувся в умовах посилених заходів безпеки. На момент здійснення терористичної атаки у нічному клубі Стамбула в пастці нападника опинились 500 осіб. В результаті стрілянини 39 людей загинули, ще 69 отримали поранення різної важкості. Серед людей, що загинули, були й 16 громадян інших країн.
     Відпочивати у нічному клубі, де відбулась стрілянина, планувати і українці, однак через запізнення потрапити до клубу їм так і не вдалось.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео