Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Санкції проти Росії – під питанням

Санкції проти Росії – під питанням
244839 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями Президент Америки Дональд Трамп планує зустрітися з Путіним, аби обговорити низку питань, у тому числі й проблему санкцій. За словами радника американського очільника Кілліана Конвейна, існує велика ймовірність, що санкції будуть послаблені.

Неоднозначні заяви прозвучали і з уст новопризначеного голови Міністерства іноземних справ Німеччини Зігмара Габріеля. Ще у 2015 році він заявляв, що український конфлікт не повинен ставати між Німеччиною та Росією. Також він підкреслив, що надважливо поліпшити ці відносини з РФ, аби дійти спільних погоджень і рішень щодо Сирії.

У 2016 році Зігмар Габріель дійшов висновку, що санкції потрібно поступово знімати. Мовляв, як тільки Кремль виконає хоча б один із пунктів Мінських домовленостей, відразу потрібно реагувати й послабляти обмеження. Він припустив, що не лише Росія має відповідати та виконувати домовленості, але й сама Україна.

Проте щодо Криму, то голова Міністерства іноземних справ Німеччини заявив, що півострів анексований незаконно й за правом належить Україні. Оскільки окупація сталася на противагу усім нормам і законам міжнародного права, то й вибори в Криму – не мають під собою жодних законних підстав. Наостанок Габріель додав, що потрібно звернути увагу передусім на те, що було до самих виборів,мовляв, саме ті події й стали вирішальними у подальших проблемах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео