Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невдоволеність американців Трампом різко зросла на третій день президентства

Невдоволеність американців Трампом різко зросла на третій день президентства
163277 ПЕРЕГЛЯДІВ

На третій день роботи новообраного президента США показник невдоволеності серед американців перевищив 50%.

Опитування здійснювалось у телефонному режимі авторитетною швейцарською компанією через три дні після інавгурації Трампа. Варто відмітити, що на день раніше показник невдоволеності був на 5 одиниць менше, та складав 45%.

Наразі, рівень незадоволення роботою президента серед американців за такий короткий проміжок часу є рекордним. Приміром, попереднику Трампа Бараку Обамі знадобилось кілька років від дня інавгурації, а Джорджу Бушу-молодшому дещо більше, аніж два з половиною роки.

Масове незадоволення американців Дональдом Трампом розпочалось задовго до його інавгурації. За декілька днів до офіційної передачі президентства Обамою Дональду Трампу, вулицями США пройшла хвиля протестів, зокрема «Марш жінок». Поштовхом до протестів, зі слів американців, послугувала сексистська поведінка Трампа та очевидне нехтування правами людини. Нещодавний указ Трампа, згідно з яким забороняється в'їзд до Сполучених Штатів громадянам країн, де переважає мусульманське населення, призвів до нової хвилі масових протестів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео