Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європейський чиновник вказав на місце Росії

Європейський чиновник вказав на місце Росії
27294 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представник Європейського парламенту від Європейської народної партії Майкл Галер у ході дебатів у підкомітеті з питань безпеки та оборони Європейського парламенту різко висловився стосовно російських дій в Україні. Він осудив поведінку Кремля, який, на думку пана Галера, займається обговоренням реакції Заході замість того, аби сконцентрувати свою увагу на Мінських домовленостях.

Євродепутат певен, що єдині надважливі повноваження, які має втілити у реальність офіційна Москва – це виконання угод стосовно України. Також він запевнив, що уже немає жодних сумнівів, що саме РФ є головним винуватцем і підбурювачем військового конфлікту на Донеччині.

Нагадаємо, кілька днів тому Європейський Союз звернувся до Росії з вимогою негайно припинити ескалацію в Авдіївці та дозволити рятувальникам ДСНС розпочати аварійно-відновлювальні роботи водопостачання та електромереж.

З 29 січня по 4 лютого бойовики вели цілодобовий обстріл донецького міста. Українські військові кілька разів намагалися достукатися до ворога та відновити «режим тиші», проте марно – окупанти лише посилювали стрілянину.

Найгарячіший день випав на 29 січня, коли ворожі сили кілька разів спробували зайняти позиції бійців АТО. Так, на щастя, вітчизняним військовим вдалося вистояти. Щоправда не обійшлося без втрат із обох сторін, через стрілянину також загинуло 3 мирним мешканців.

Натомість Авдіївка на кілька днів залишилася без світла, води й тепла. Наразі ситуація врегульована.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео