Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дональд Трамп радитиметься з Ангелою Меркель в українському питанні

Дональд Трамп радитиметься з Ангелою Меркель в українському питанні
245232 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський Президент планує зустрітися з німецькою канцлеркою цього тижня та обговорити дії стосовно агресивної політики Володимира Путіна та ймовірної допомоги у вирішенні конфліктної ситуації на сході України. Ця інформація стала відомою з уст чиновників Адміністрації американського президента.

Як відомо, офіційна зустріч має відбутися 14 березня у США. Дональд Трамп хоче порадитися з німецькою колегою та дізнатися, як на її думку, ліпше вчинити з діями російського президента.

Додамо, на думку заступника української президентської Адміністрації Констянтина Єлісєєва, надважливо, аби офіційна зустріч американського та українського очільників відбулася раніше, аніж схожа зустріч Президента США з російським керманичем. Наразі українські дипломати на повну силу займаються цим питанням. Як відомо, Путін планує організувати візит Трампа на початку липня 2017 року.

Нещодавно, як підгрунття для майбутньої зустрічі, пройшов візит голови МЗС України Павла Клімкіна до Вашингтону, під час якого він мав розмову з американським держсекретарем Рексом Тіллерсоном і новим радником Трампа з нацбезпеки Раймондом Макмастером.

Нагадаємо, кілька днів потому американський держсекретар США Рекс Тіллерсон після розмови з російським головою зовнішньополітичного відомства Сергієм Лавровим заявив, його країна готова шукати способи у співпраці з Росією. Проте, за його словами, цей варіант можливий лише у тому випадку, якщо Кремль виконає усі необхідні умови Мінських угод.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео