Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Голландці вважають український ринок перспективним

160795 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Нідерландах склали рейтинг країн з найбільш перспективними ринками. Україна, за цією версією, посіла перше місце, оскільки, за твердженням нідерландських спеціалістів, має найкращі перспективи для розвитку.

Один з голландських банків - ABN AMRO, назвав Україну державою з найбільш перспективним ринком. Спеціалісти банку, вивчивши тенденції розвитку української економіки, визначили її як таку, яка має найкращі перспективи для активного зростання.

Голландці розглядали Україну серед держав, що перебувають на стадії розвитку економіки. У цій категорії вона опинилася попереду В’єтнаму, Мексики та Гани.

За словами експертів, які вивчали особливості ринків таких держав, на економіку України зараз негативно впливає конфлікт з Росією. Однак при цьому зовнішня торгівля країни все активніше орієнтується на Західну Європу.

Спеціалісти банку ABN AMRO, які складали даний рейтинг, впевнені, що у недалекому майбутньому Україна та Голландія можуть стати торговими партнерами, а українські продукти посідатимуть чільне місце на полицях нідерландських магазинів. Зокрема, це може стати хорошим шансом для тих підприємців, які потерпають від дії російських санкцій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео