Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сполучені Штати підтримали прийняття Держбюджету України

107254 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влада Сполучених Штатів Америки привітала Україну з ухваленням державного бюджету на 2016 рік та інших важливих законів, які були прийняті Верховною Радою в ніч на п’ятницю 25 грудня.

У Вашингтоні позитивно сприйняли ухвалення українським парламентом низки законів і особливо державного бюджету-2016. Про це повідомив Валерій Чалий, український посол у Сполучених Штатах. Про ухвалення Верховною Радою державного бюджету на прийдешній рік Чалий повідомив американську сторону у п’ятницю вранці, на що у Вашингтоні відреагували позитивно, привітавши Україну з цим важливим кроком.

Представники владних кіл США з цього приводу відмітили дві важливі особливості: перше — вагомими і позитивними стали зміни, прийняті до податкового законодавства, зокрема, ті, що стосуються сфери публічних закупівель. Другий важливий аспект, відмічений американцями — ухвалення державного бюджету допоможе попередити можливі проблеми з отриманням Україною допомоги від МВФ та США. Таким чином, Україна може розраховувати на активну підтримку Штатів у важливих питаннях.

Валерій Чалий відмітив, що прийняті народними депутатами закони є сигналом для Сполучених Штатів, що означають, що українські політики здатні об’єднуватися задля вирішення важливих питань.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео