Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна і Німеччина створять спільну торгово-промислову палату

107603 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найближчим часом економічні стосунки України та Німеччини отримають значний розвиток — після заснування українсько-німецької торгово-промислової палати обидві країни отримають стимул до розвитку партнерства.

У прес-службі Кабінету Міністрів заявили про оновлення та укріплення торгово-економічних відносин України та Німеччини, на які очікують після заснування спільної торгово-промислової палати.

Як заявила у зв’язку з цим торговий представник України Наталія Микольська, у результаті створення торгово-промислової палати буде збільшена інституційна складова, а крім того, Україну визнають як важливого торгового партнера. Такі зміни дозволять спростити умови роботи торгових представників з Німеччини в Україні.

Як розповіла Наталія Микольська, Німеччина вже тривалий час є стратегічним партнером України, тому угода, що була підписана у зв’язку з погодженням про започаткування спільної торгово-промислової палати лише поглибить співпрацю. Зокрема, протягом 2015 року об’єм торгівлі між двома країнами досяг більше 6 мільярдів доларів. Загалом, як відмічають експерти, Німеччина для України є третім у світі і першим у Європі партнером за обсягом експорту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео