Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка та ЄС проти оголошення військового стану в Україні

Америка та ЄС проти оголошення військового стану в Україні
164016 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку позицію вони пояснили окупацією Криму Росією, яка відбулася у 2014 році. Мовляв, це може лише ускладнити ситуацію в Україні та розв'язати сильну ескалацію,або ж й повномасштабну війну. Таку думку висловив виконуючий обов'язки голови Адміністрації України Сергій Пашинський.

Він також зазначив, що екс-міністр внутрішніх справ і колишній керівник Ради міністрів Криму Анатолій Могильов під час захоплення Кремлем українського півострову одним із перших здав Крим і відмовився від супротиву, а тепер стверджує, що йому забракло команди від вищого керівництва, аби не віддати півострів.
Також пан Пашинський зауважив, що усі документи з будівлі Служби безпеки України вивезли до Криму. За його словами, існує офіційна інформація про те, що всі дані про агентів, секретні кримінальні справи перевезли не на Донбас, а у Крим. Мовляв, півострів став для окупантів своєрідним плацдармом.
Насамкінець глава АП зауважив, що біглий президент Віктор Янукович не керував спецслужбою уже з 2012 року, віддавши керівництво під контроль російській владі.
Нагадаємо, навесні 2012 року російські війська вторглися на територію Криму та окупували його. Вони провели так званий референдум та оголосили, що переважна більшість кримчан хочуть, аби півострів став частиною РФ. Майже усі країни світу не визнали окупацію законною й по сьогодні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео