Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Німецький очільник МЗС зробив важливу заяву

Німецький очільник МЗС зробив важливу заяву
82189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зігмар Габріель, міністр закордонних справ Німеччини вважає, що «хлібне перемир’я» має бути продовженим. Таку думку він висловив на спільній прес-конференції з керівником внутрішньополітичного відомства Росії Сергієм Лавровим, яка пройшла у РФ.

Габріель звернувся до бійців АТО та російських найманців, які воюють на українському сході, з заявою, аби ті спільними зусиллями продовжили домовлене перемир’я, яке отримало назву «хлібного».
Він висловив певність, що це перемир’я дозволить швидше знайти політичне рішення, що допоможе здолати конфліктну ситуацію на Донбасі. Крім цього, Габріель підкреслив, що ніяк не може збагнути , чому саме мирна домовленість між противниками конфлікту розрахована виключно на період збору урожаю. Він підкреслив, що ФРН готова усіляко сприяти відновленню регіону. За словами міністра МЗС Німеччини, потрібно зробити усе можливе, аби ситуацію на Донеччині не погіршувалася.
Не безучасним був і Сергій Лавров. Він був досить скептично налаштований на будь-які пропозиції німецького гостя щодо врегулювання військового конфлікту на сході України. На його думку, достатньо «Мінських угод», аби завершити військове протистояння на Донбасі, а решта пропозицій не несуть жодного прогресу, навпаки, можуть внести виключний остаточний розбрат між противниками, резюмував Лавров.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео