Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З’явилися нові подробиці вбивства Вороненкова

З’явилися нові подробиці вбивства Вороненкова
218989 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція оприлюднила нові деталі вбивства депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова. Вони показали останнє смс-повідомлення, яке загиблий відправив перед смертю. Про це повідомляють ЗМІ.

Передсмертне повідомлення Вороненкова показав пресі український нардеп Антон Геращенко. За його словами, померлий написав його за дві хвилини до того, як на нього напав кілер. У цьому тексті російський депутат просив прочитати його інтерв’ю, яке він дав одному з українських ЗМІ. Це повідомлення він написав об 11 годині 21 хвилині, а загинув об 11:23. Його він відправив Антону Геращенко. У приписці Вороненков додав, що текст, зі слів головного редактора видання, легко читається.

Додамо насамкінець, що Денис Вороненков загинув 23 березня 2017 року. Він збирався зустрітися зі своїм колегою Іллею Пономарьовим. Проте на зустріч так і не дійшов. Його вбив у самісінькому серці Києва кілер – колишній військовий Національної гвардії України Павло Паршов. За кілька хвилин особистий охоронець загиблого відправив на той світ нападника.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео