Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МЗС України застерігає: їздити до Єгипту може бути небезпечним

МЗС України застерігає: їздити до Єгипту може бути небезпечним
246376 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українське зовнішньополітичне відомство звернулося до своїх громадян із застереженням. У МЗС відреагували на терористичний напад в Єгипті на туристів у місті Харага та висунули рекомендації - утриматися від відпочинку, бізнес-зустрічей у цьому регіоні. Таку інформацію опублікували на офіційному сайті Міністерства закордонних справ України.

Як відомо, єгипетська влада повідомила, що вирішено продовжити надзвичайний стан у країні після нападу на відпочивальників в одному з туристичних міст. За даними прес-служби МЗС України, у відомстві також рекомендують прислухатися до рекомендацій і відкласти свої планові відвідини Єгипту. Мовляв, у країні все частіше фіксують активну терористичну діяльність представників ІДІЛ, які все частіше нападають на представників інших релігіозних конфесій.
Окрім цього, у міністерстві зазначають, якщо ви все ж вирішили відпочити в Єгипті, то потрібно дотримуватися правил організованого відпочинку та не подорожувати самотужки без професійних гідів. Найбільшу увагу варто мати під час різноманітних релігійних святкувань, особливо, якщо вони стосуються християнських свят.
Нагадаємо, за даними єгипетської вади, жоден українець не загинув під час нападу в Хургаді.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео