Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сполучені Штати вважають за потрібне надати летальну зброю Україні

Сполучені Штати вважають за потрібне надати летальну зброю Україні
27459 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американське командування в Європі та Об’єднаний комітет керівників штабів ВС Штатів агітують надати Україні летальну військову зброю для боротьби з російським агресором. Таку інформацію повідомив екс-посол Сполучених Штатів в Україні Стівен Пайфер із посиланням на генерала Пола Сельву.

На думку американських ЗМІ, Україні вдалося підвищити рівень своїх військових, завдяки військовим навчанням, які провела спільно з ними Америка. Проте цього не достатньо, аби виграти війну, певні ЗМІ. Мовляв, Росія має більші технічні можливості, тож Україні, аби виграти, потрібна летальна зброя.
За даними представника Міноборони Штатів Майкла Карпентера, вже існує створений міжвідомчий консенсус із цього питання. Наразі остаточне рішення має прийняти Білий дім.
Також генерал Сельва зауважив, що найголовніша загроза для Америка все ж іде від Росії та Китаю більше, аніж він КНДР, Ірану чи ІДІЛу. На його думку, ці дві країні можуть затягнути США у конфлікт ядерного характеру.
Нагадаємо, днями опісля спікер ВРУ Андрій Парубій висловив сподівання, що Америка все ж надасть Україні летальну військову зброю для боротьби з ворогом на сході країни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео