Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

G7 виступають за продовження розслідування справи Шеремета

G7 виступають за продовження розслідування справи Шеремета
191688 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дипломати G7 зосереджують увагу на тому, що потрібно обов’язково продовжувати розслідувати загибель відомого журналіста Павла Шеремета, аби якнайшвидше знайти і покарати зловмисників. Про це повідомили представники «Великої сімки».

20 липня 2017 року серед столиці Києва невідомі підірвали автівка, в якій їхав Павло Шеремет. Пройшов рік, однак винних так і не знайшли. Дипломати G7 підкреслили, що й надалі продовжують підтримувати та виступати за свободу слова в Україні. Вони акцентують увагу на незалежній пресі.
Нагадаємо, Павло Шеремет загинув через вибух, який прогримів у його автівці. Поліція відразу відкрила кримінальне провадження за фактом «Навмисного вбивства». Правоохоронці назвали розкриття цієї справи – «справою честі». У свою чергу столичний прокурор Роман Говда пообіцяв взяти розслідування справи Шеремета під власний контроль.
В МВС стверджують, що до автівка загиблого прикріпили саморобний пристрій вагою 600 г. Пізніше журналісти «Слідство. Інфо» провели своє розслідування цієї справи та вказали, що у день загибелі за Шереметом велась сліжка. Мовляв, за ним стежив колишній працівник СБУ. Згодом поліція його викликала на допит.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео