Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Ізраїлі загострення біля Храмової гори. Реакція Заходу

В Ізраїлі загострення біля Храмової гори. Реакція Заходу
54880 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рада безпеки ООН зібрала екстрене зібрання через масову бійку в Ізраїлі біля Храмової гори. Ініціаторами зібрання стало відразу три країни – Франція, Єгипет і Швеція. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

На засідання члени Радбезу хочуть обговорити питання врегулювання ситуації біля єрусалимської святині. Як відомо, сутички біля Храмової гори почалися у п’ятницю, напередодні вихідних. Конфлікт розгорнувся через те, що ізраїльська сторона відмовилася скасовувати перевірку метало детекторами, які розміщені біля вході при святині.
Словесна перепалка швидко переросла у бійку. В результаті шестеро людей загинули, понад сотню потрапило до лікарні з різними травмами. Проте палестинці так і не вгамувалися. Натомість вони випустили по Ізраїлю ракету, яка пролетіла над містом Ашкелон. На щастя, по місту вона не потрапила, оскільки розірвалася ще в польоті. З людей теж ніхто не постраждав.
Нагадаємо, наприкінці минулого місяця Палестина випустила ракету по ізраїльській території у південній частині. Тоді з людей ніхто також не постраждав. І будівлі вціліли теж.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео