Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Головна ціль РФ

Головна ціль РФ
27611 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Сполучених Штатах Америки переконані, що Росія піде на все, аби залишити Україну без виручки від транзиту «блакитного палива». Мовляв, задля цієї цілі Кремль готовий навіть піти на жертву – та залишитися у програші з матеріальної точки зору. Таку думку висловив російсько-американський фахівець з питань економіки Сергій Алексашенко, що мешкає у Штатах.

На його думку, «Газпром» будує «Північний потік-2», який носить виключно політичний характер, заради того, аби ввести українців у борги та економічні негаразди. Мовляв, насправді російській газовій компанії цей проект невигідний з економічної точки. Наразі російський газопровід має потужність на 60% більшу за кількість газу, яку постачає країна закордон, каже експерт.

Він певен, що Росія готова витрачати шалені кошти на будівництво двох нових газових потоків - «Північного» та «Турецького», аби залишити Україну без газового прибутку. Також експерт запевнив, що у разі, якщо вдасться позбутися санкцій США, то гроші Росія виділмть з банківського фінансування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео