Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Меркель пообіцяла поговорити з РФ за однією умовою

Меркель пообіцяла поговорити з РФ за однією умовою
54958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Німецький канцлер Ангела Меркель готова йти на діалог з Кремлем, якщо російська влада виконає мінські домовленості. Таку інформацію повідомила Ангела Меркель на відеопідкасті.

На її думку Росія може допомогти створити мирний порядок у Європі. Тож з Москвою варто контактувати задля спільної безпеки, переконана Меркель. Однак створення діалогу можливе, якщо РФ виконає усі пункти «Мінську».

Також вона додала, що Європа має докласти максимум зусиль у сфері оборони та безпеки, аби створити хорошу платформу для переговорного процесу з Кремлем. Теж німецький канцлер наголосила, що й надалі вважає дієвим і необхідним ведення діалогу з Москвою, незважаючи на конфліктну ситуацію в Україні. Мовляв, Росія повинна активно брати участь у переговорах із північноатлантичним Альянсом і тісто з ним співпрацювати.

США та РФ мають виконати усі раніше підписані документи стосовно політики роззброєння, заявила Меркель. Окрім цього, вона зазначила, що ФРН не повинні застосовувати ядерну зброю у жодному випадку. На її думку, Німеччина прагне миру в світі. Мовляв, наразі надважливо врегулювати північнокорейське питання, а для цього потрібен вплив як і НАТО, так і Росії.

Додамо, Ангела Меркель раніше повідомила, що планує посилити політику стосовно Турції. Причиною цього став нещодавній арешт двох німецьких підданих на турецькій території.

Теги: україна, єс, меркель

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео