Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ані Лорак відстоює звання

186878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Події, котрі відбуваються на Сході України, торкнулися усіх сфер та галузей. А самі активні моралісти вважають, що доцільним буде покарати усіх, хто підтримує будь-які зв’язки з сусідньою ворожою державою. Так, на початку вересня народними обранцями на розгляд до Верховної Ради був поданий законопроект, зареєстрований під номером 3016. У документі творці законопроекту пропонують позбавити українських артистів почесного звання «Народний артист України». До списку «звинувачених» у патріотичній зраді Батьківщини потрапила і співачка Ані Лорак.

Сама співачка не забарилася з коментарями та заявила, що вважає такі дії порушенням її прав, а сам законопроект та підстави для позбавлення її звання лише «політичними маніпуляціями, публічним приниженням громадянина України і безпідставними звинуваченнями, які паплюжать її добре ім’я».

Не залишилися байдужими і прихильники творчості Ані Лорак. Вони зібрали підписи однодумців та зареєстрували петицію на адресу українського Президента Петра Порошенка з проханням звернути увагу на порушення громадянських справ поп-зірки.

Однак навіть петиція не заважає активістам продовжувати виступати проти Ані Лорак. У США Діана Голдак, котра називає себе українською активісткою, просить бойкотувати концерт співачки за те, що та не цурається виступати на російській естраді.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео