Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Холлі Беррі висловила свою думку щодо "Оскара"

134268 ПЕРЕГЛЯДІВ

Холлі Беррі, перша темношкіра актриса, яка свого часу стала володаркою нагороди “Оскар” за кращу жіночу роль, висловилася з приводу бойкоту, який оголосили американській кіноакадемії темношкірі артисти.

Холлі Беррі розповіла про свої надії, що з’явилися у неї після отримання нагороди американської кіноакадемії “Оскар” за найкращу жіночу роль. Як розповіла актриса, у 2002 році, коли вона стала володаркою цієї почесної нагороди, у неї з’явилася надія на те, що відтепер темношкірі актриси матимуть більше можливостей. Однак, як виявилося, за 15 років, що минули після перемоги Холлі Беррі, жодної статуетки “Оскара” не вручили іншим талановитим актрисам.

Свій “Оскар” Холлі Беррі отримала у 2002 році за роль у картині “Бал монстрів”. Актриса довго зберігала мовчання щодо скандалу, який почався навколо номінацій на цю найпрестижнішу кінонагороду. Бойкотувати вручення “Оскара” закликала дружина Вілла Сміта, Джада Пінкер-Сміт через те, що жоден темношкірий актор не був номінований на нагородження. Вілл Сміт повністю підтримав ініціативу Джади. Ініціатива знайшла підтримку серед користувачів соцмережі Фейсбук.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео