Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зрада та домашнє насилля: розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд стає ще скандальнішим

Зрада та домашнє насилля: розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд стає ще скандальнішим
242658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандальне розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд набуває нових парадоксальних деталей. Тепер анонімні джерела з боку актора заявляють про те, що молода дружина Деппа, котра ніколи не приховувала власну бісексуальну орієнтацію, зраджувала Джонні з 23-річною британською моделлю, музою дизайнера Карла Лагерфельда та акторкою Карою Делевінь.

Цікаво, що саме недоведену зраду Ембер більшість друзів Деппа вважають початком кінця стосунків яскравої подружньої пари. А користувачі соціальних мереж більше схиляються до «фінансової» версії скандального розлучення, де у невиграшному ракурсі знову постає Ембер.

З точки зору фанатів актора, його дружина зацікавлена лише у привласненні грошей Деппа. Для цього Ембер маніпулювала Джонні та навіть стала причиною розлучення Деппа з Ванессою Параді. У той час, як обвинувачення сиплються на Херд з усіх боків, той факт, що актор підняв руку на Ембер та став причиною екстреного виклику поліцейських, залишається у стороні.

Нагадаємо про те, що актори познайомилися ще у 2011 році на зйомках екранізації роману культового письменника та гарного друга Джонні Хантера Томпсона «Ромовий щоденник». Заручини Деппа та Херд відбулися через два роки після цього, а в лютому 2015-го пара оформила офіційні стосунки.

Серед майбутніх кінофільмів за участі акторки варто виділити фантастичну стрічку «Ліга справедливості: Частина перша» Зака Снайдера, реліз якої заплановано на 2017 рік, та екшн «Аквамен», котрий виходить у 2018-му.

Джонні Депп готується до прем’єри нової частини «Піратів Карибського моря» (2017) та зйомок у «Людині-невидимці» (2018).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео