Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скарлетт Йоханссон може повернутися до США вже розлученою

Скарлетт Йоханссон може повернутися до США вже розлученою
162201 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два роки тому голлівудська зірка Скарлетт Йоханссон – найкасовіша акторка американського кінопрокату та одна з найгарніших жінок світу – переїхала до Франції. Такі масштабні зміни у житті Скарлетт були обумовлені її одруженням з французом Роменом Доріаком та народженням дочки Роуз. Здавалося б, що безхмарне життя в романтичному й казковому Парижі не здатне змусити людину переїхати в інше місце. Але американка Скарлетт у Франції так і не прижилася.

Акторка невдоволена своїм життям у чужій для неї країні і, здається, навіть присутність чоловіка й доньки поряд не в змозі вплинути на зірку, котра серйозно зібралася повернутися додому. Через це її шлюб, за словами американських друзів місіс Йоханссон, знаходиться на межі розлучення.

Наразі відомо про те, що Скарлетт в ультимативній формі вимагала від Ромена переїзду до Лос-Анджелесу – рідного для акторки міста. Якщо ж, за її словами, цього не станеться найближчим часом, зірка буде вимушена подати на розлучення. Цілком ймовірно, що Скарлетт все-таки повернеться до США, але - вже без чоловіка: Доріак у цьому питанні свою дружину не підтримав і, як наслідок, не збирається полишати власний бізнес у Франції.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео