Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дата виходу восьмого «Форсажу» - під загрозою зриву через конфлікт Дуейна Джонсона та Віна Дизеля

Дата виходу восьмого «Форсажу» - під загрозою зриву через конфлікт Дуейна Джонсона та Віна Дизеля
162311 ПЕРЕГЛЯДІВ

44-річний актор Дуейн «Скала» Джонсон, котрий наразі завершує зйомки у восьмій частині суперпопулярної екшн-франшизи «Форсаж», висловив цілковите незадоволення роботою на знімальному майданчику чоловічого складу майбутньої стрічки. При цьому, жіноча частина восьмого «Форсажу», за словами Дуейна, «неймовірно талановита» і він її «просто обожнює».

Гнівний пост, у якому актор називає своїх партнерів по стрічці «непрофесіоналами» та «боягузами», з'явився на офіційній сторінці містера Джонсона у «Facebook» і вже встиг отримати понад два мільйони переглядів та сто тисяч лайків від користувачів соцмережі. Проте, судячи з коментарів фанатів Дуейна, його різкі слова про власних колег, м'яко кажучи, здивували прихильників непохитного «Скали», котрі звикли виключно до позитивно налаштованого, усміхненого та неконфліктного актора.

Причина невдоволення містера Джонсона, з точки зору чисельних американських ЗМІ та інсайдерів, криється у постаті Віна Дизеля, котрий у восьмому «Форсажі» не тільки, як і завжди, грає головну роль, а й взяв на себе продюсерські функції. Якщо у контексті акторського тандему між Дуейном та Віном ніколи не виникало жодних протиріч, рішення містера Дизеля, котрі він приймає у якості продюсера стрічки, не викликають у «Скали» захоплення.

Після скандалу Він Дизель, котрий встиг відзнятися в усіх сценах фільму з власною участю, покинув знімальний майданчик та попрощався з усіма колегами, які на фоні конфлікту з Дуейном виказали Віну свою повну підтримку. Чи з'явиться містер Дизель у ще трьох запланованих частинах франшизи, залишається загадкою. Як і те, чи вийде «Форсаж-8» у строк - 19-го квітня 2017-го року.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео