Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Каньє Уест закликав американський Нешвілл скандувати непристойні речі на адресу Тейлор Свіфт

Каньє Уест закликав американський Нешвілл скандувати непристойні речі на адресу Тейлор Свіфт
216851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, у житті 26-річної американської кантрі-поп-співачки Тейлор Свіфт розпочалася чорна смуга: не встигли світові таблоїди вщухнути після приголомшливої новини про розрив романтичних стосунків між Тейлор та популярним британським актором Томом Хіддлстоном, як шоу-бізнес сколихнув новий скандал за участі міс Свіфт. Щоправда, досить опосередковано.

Ініціатором гучної витівки знову став репер Каньє Уест, котрий є давнім ворогом співачки і не цурається жодної можливості познущатися над дівчиною. Проте, цього разу Каньє, здається, перевершив самого себе, відвідавши рідний для Тейлор Нешвілл, штат Теннессі, де виступив перед власними фанатами.

Здавалося б, нічого скандального чи протизаконного у такому концерті немає. Але скандування «fuck Taylor Swift», котре шанувальники репера розпочали в унісон під час виступу скандаліста, перетворилося у справжню хвилю ненависті до Тейлор, котру із задоволенням підтримав і сам Уест, вигукуючи у мікрофон обурливі слова на адресу співачки.

Раніше із неповагою до міс Свіфт поставився і талановитий актор та музикант Джаред Лето, котрий принизив творчість артистки, назвавши її музику «гідною мережі «Starbucks»». Відеоролик, де Джаред висміює Тейлор, потрапило до рук відомого американського таблоїда «TMZ» і облетіло весь світ. Але музикант після цього, щоправда, перед Тейлор за власні слова щиро вибачився.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео