Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Критичний стан Анджеліни Джолі

Критичний стан Анджеліни Джолі
163108 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Весь цей час світ з особливою зацікавленістю спостерігає за всіма деталями розлучення зірок Голлівуду - Анджеліни Джолі та Бреда Пітта.

     Всі тільки й робили, що жаліли актора, якого, на їхню думку, так жорстоко покинула Джолі. Вважаючи це рішення несправедливим, Бред отримав багато підтримки від своїх шанувальників. Але, спостерігати за його розпачливим виглядом довелося недовго: він повернув собі батьківські права, помітно покращав та обзавівся новою подружкою.

     Здається, на кожного це розлучення вплинуло по-своєму. Адже тепер Анджоліна Джолі може тільки позаздрити зовнішнім позитивним змінам колишнього чоловіка. Сама акторка виглядає погано. Вона неабияк схудла, насторожуючи своїх шанувальником хворобливим зовнішнім виглядом. Мабуть, стрес пішов їй зовсім не на користь, а навіть у велику шкоду. Інсайдери заявили, що вага жінки становить 35 кілограм!

     Шанувальники акторки не припиняють обговорення таких змін у зовнішності жінки та відзначають, що якщо вона не почне набирати вагу, це може привести до летальних наслідків!


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео