Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Услід за Мадонною і Брітні: Дорофеєва і Каменських поцілувалися

Услід за Мадонною і Брітні: Дорофеєва і Каменських поцілувалися
54638 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Колись, у далекому 2003 році на врученні премії MTV Video Music Awards дві відомі поп-діви Мадонна та Брітні Спірс під час виконання пісні поцілувалися на сцені. Це справило неймовірний фурор серед фанатів, їх смілива витівка довго обговорювалася засобами масової інформації та займала перші позиції у різних рейтингах.

     Мабуть, учасниця гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та співачка Настя Каменських вирішили повторити цей успіх, запозичивши відому фішку у закордонних співачок. На М1 Music Awards 2016 вони презентували нову пісню під назвою «Абнімос / Досвідос». Під час виконання вони, несподівано для всіх, злилися воєдино у палкому поцілунку, чим спровокували засоби масової інформації до бурхливих обговорень.

     Після цього на сцену піднявся Потап та вони у дуеті з Настею Каменських виконали вже відомий хіт під назвою «Умамы». У цьому році дуету «Потап і Настя» виповнилося 10 років. Їх пісня заслужила нагороду «Хіт року».

     Також вже не вперше гурт «Время и Стекло» і дует «Потап і Настя» протистоять один з одним. Вони виступають в одній номінації на премію «Група року». Якщо в 2015 році Каменських і Потапенко вибороли цю нагороду, то вже у 2016 році поступилися місцем більш молодому колективу «Время и Стекло».

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео