Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Морган Фрімен зробив сенсаційне зізнання

Морган Фрімен зробив сенсаційне зізнання
26907 ПЕРЕГЛЯДІВ

Морган Фрімен під час інтерв’ю зізнався, що протягом багатьох років вживає наркотики. Актор тривалий час захоплюється марихуаною і не бачить у цій звичці нічого поганого.


Морган Фрімен під час інтерв’ю зізнався, що протягом багатьох років вживає наркотики. Актор тривалий час захоплюється марихуаною і не бачить у цій звичці нічого поганого. Ця новина зробила справжній фурор у соціальних мережах.
Відомий американський актор і режисер Морган Фрімен, якому вже виповнилося 77 років, відповідаючи на питання інтерв’ю, розповів, що давно вживає марихуану. За його словами, цей легкий наркотик не може негативно вплинути на здоров’я. Вживання марихуани допомагає акторові полегшувати біль, що спричиняє хвороба фіброміалгія, від якої Фрімен страждає вже багато років.
Звичку вживання цього легкого наркотика, за словами Фрімена, прищепила йому перша дружина. З того часу Морган Фрімен регулярно дозволяє собі це задоволення. Актор вдається до різних способів вживання марихуани - курить, п’є або жує.
Звичка вживати легкі наркотики свого часу була у багатьох видатних людей. Свого часу зізналися у такій пристрасті також Пол Маккартні, Елтон Джон. На залежність від важких наркотиків ще у підлітковому віці страждала Дрю Беррімор.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео