Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чоловіки усі як Зорро

160196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Принаймні цього прагне знаменитий актор та режисер Антоніо Бандерас, котрий вирішив наслідувати приклад інших голлівудських зірок та освоїти дизайнерську ниву. А щоб прихильники палкого іспанця не думали, що це лише хобі, а аж ніяк не серйозна справа, Бандерас став студентом британського коледжу Central Saint Martins, де вчать усіх тонкощів та премудростей швейної справи.

Актор уже й встиг поділитися з мас –медіа своїми ідеями. Антоніо розповів, що поверне в моду чоловічі плащі, котрі будуть мати такий вигляд як плащ відважного Зорро.

Також актор розповів, що продовжить роботу в кіно і навіть через навчання не пропускає роботу на знімальному майданчику. Воно ж бо і не дивно, адже не відомо чого можуть навчити у коледжі за місяць, бо саме стільки триватиме навчання іспанця, а от у кіно він точно затребувана постать.

Чи вдасться Антоніо Бандерасу повторити успіх Джона Гальяно, Стелли Маккартні, Олександра Маккуіна, Зака Позена, Рікардо Тіші, які теж навчалися у даному лондонському закладі, покаже час. А от сумнівів у тому, що дизайнерські речі для чоловіків, які планує випустити актор, будуть у шафі його фанатів та прихильників, не має.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео