Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталія Могилевська поділилася досвідом схуднення

213620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наталія Могилевська поділилася своїми секретами схуднення, які дозволяють їй скидати вагу без використання жорстких дієт. Головне правило — регулярне збалансоване харчування без виснажливих тренувань та голодування.

Відома співачка Наталія Могилевська розповіла про свій спосіб схуднення, який за кілька місяців допоміг їй скинути понад 10 кілограмів. Основним пунктом у своїй дієті українська поп-зірка назвала регулярні прийоми їжі, що складаються з корисних натуральних продуктів. Співачка їсть переважно овочі, фрукти, ягоди та річкову рибу. Головне, на думку Могилевської, - не пропускати прийоми їжі, особливо сніданок.

Крім того, Наталія Могилевська регулярно займається спортом, не виснажуючи себе, як у часи зйомок танцювального шоу, коли вона тренувалася по 8 годин, що призвело до великої втоми.

Метою співачки на даний момент є схуднути настільки, щоб влізти у червону сукню, у якій вона вчинила фурор під час танцювальних виступів з Владом Ямою.

Своє бажання схуднути Могилевська задекларувала у новому кліпі на пісню “Худеть”, де співачка висловила свою любов до шкідливої калорійної їжі та водночас силу волі побороти свою пристрасть.

Нещодавно зірка відсвяткувала свій сороковий день народження, тож трансформацію свого тіла вона імовірно приурочила до цієї події.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео